صادرات خرما

ما راه های بسیاری را برای دسترسی به محصول به متشریان ارائه می دهیم و دسترسی ایمن و سریع را با استفاده از شبکه فروش آنلاین و ارتباط با شرکای تجاریمان سهل می کنیم.

کشور های وارد کننده خرما:

بسیاری از کشورهای جهان امکان تولید خرما را ندارند و می بایست این میوه مغذی را از کشورهای دیگر وارد کنند.

کمپانی آبیار در سطح  جهانی مشتریان بزرگی دارد این به واسطه ی مطرح بودن ایران در سطح جهانی در امر صادرات خرما است.

در حال حاضر با 19 کشور مبادله تجاری داریم از جمله: هند، روسیه، فرانسه، دانمارک، هلند، امارات متحده عربی، عراق، ترکیه، مالزی، سنگاپور، اندونزی، استرالیا، کانادا، بلژیک، اوکراین، قزاقستان، آذربایجان، سوریه.

کشورهای وارد کننده

کشور هند دارای یک میلیارد و سیصد میلیون نفر جمعیت است و پس از چین، پر جمعیت‌ترین کشور در جهان است. وجود چنین جمعیتی در این کشور موجب می‌شود تا هند از بازارهای بسیار پر رونق در آسیا به شمار آید.

این عامل هم‌چنین باعث شده تا انواع مختلف کالاها از ایران به این کشور صادر شود که از جمله این محصولات می‌توان خرما، پسته، بادام و… را نام برد. از میان جمعیتی که در کشور هندوستان زندگی می‌کنند بیش از 200 میلیون نفر آن‌ها مسلمان هستند. این عامل سبب شده تا این کشور از بازارهای پر مصرف خرما در قاره آسیا باشد.

در حقیقت، لازم به ذکر است که این کشور از بزرگ‌ترین کشورهای خریدار خرمای ایران به شمار می‌رود و نیاز به استفاده از خرما در این کشور بسیار بالا است. این میزان از نیازمندی، به ویژه در ماه رمضان بیشتر نیز می‌شود. نکته‌ای که لازم است به آن اشاره شود این است که از میان ایالت‌های مختلف کشور هندوستان، ایالت ماهاراشرای بیشترین میزان سهم از صادرات خرمای ایرانی را به خود اختصاص داده است. 12 درصد از جمعیت این ایالت را مسلمانان تشکیل داده‌اند.

بنابراین در برخی از ایام مانند ماه رمضان می‌توان سهم بیشتری از صادرات خرما را به این ایالت اختصاص داد. پس از این ایالت نیز ایالت گجرات از مصرف کننده‌های خرمای ایرانی هستند که 10 درصد از جمعیت این ایالت را نیز مسلمانان تشکیل داده‌اند.

انواع خرماهای صادراتی از ایران به هندوستان عبارتند از: خرمای مضافتی، خرمای زاهدی، شاهانی و پیارم. از میان انواع این محصولات، خرمای شاهانی به دلیل قیمت پایین‌تر مصرف بسیار بیشتری در این کشور دارد و بازار مناسبی را به خود اختصاص داده است.

روسیه به علت برخورداری از هزاران کیلومتر مرز با کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی ، توانسته تجارت خود را با بسیاری از کشور های مهم جهان توسعه علی رغم آنکه ایران و روسیه به لحاظ سیاسی روابط بسیار خوبی دارند ، اما حجم تجارت بین آن دو چندان بالا نیست . البته عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا این شرایط را به وجود آورده که تنور تجارت دو کشور در آینده بیشتر گرم شود.

براساس داده‌های بین المللی فدراسیون روسیه در سال ۲۰۱۸ به میزان ۵۳۸ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده است . این میزان نسبت به سال ۲۰۱۷ جهش بسیار قابل توجهی داشته است . در میان لیست محصولات صادراتی ایران به روسیه نام برخی از گروه های کالایی بیشتر دیده می شود که محصولات غذایی و کشاورزی مهم ترین آن ها هستند .

ازبکستان به واسطه قرارگیری در آسیای مرکزی، نقطه مناسبی برای ارتباط با کل آسیای مرکزی محسوب می شود.  کشور ازبکستان به دلیل موقعیت جغرافیایی در قاره آسیا و نزدیکی به ایران می تواند به راحتی با ایران ارتباط برقرار کند .  اغلب؛ بازارهای ازبکستان فضای مناسبی برای فروش محصولات ایرانی به شمار می رود. اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بین مردم دو کشور موجب شده است تا علاوه بر افراد بومی گردشگران نیز به کالاهای ایرانی اعتماد کنند.

در حال حاضر؛ عمده محصولات صادراتی ایران شامل؛ تجهیزات برقی، سوخت های معدنی، ماشین آلات، دیگ های بخار، مبلمان، الیاف، آلومینیوم، آهن و فولاد، پسته، روغن های گیاهی و حیوانی، مرکبات و… می باشند. محصولات شیمیایی، ماشین آلات و سیمان به ترتیب بخش عمده ای از صادرات ایران به این کشور را شامل می شوند.
به منظور صادرات کالا به ازبکستان لازم است؛ تا با دانش کافی در زمینه قوانین گمرکی و دریافت مجوزهای لازم به این حوزه ورود کنید. دریافت استانداردهای لازم، دارا بودن گواهینامه های تخصصی برای برخی از محصولات و آگاهی از وضعیت ممنوعیت بخشی از کالا برای صادرکنندگان ضروری است.

مسلمانان ۷۹ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند که به خوبی نشان می دهد این کشور که فرصت مناسبی برای صادرات خرما می باشد در واقع به دلیل وجود مسلمانان که تعداد مناسبی دارند می‌توانند راهی برای نفوذ خرما در بین فرهنگ و مردم این سرزمین باشد.

فرانسه در صدر بازار خرما در اتحادیه اروپاست

پنجاه درصد از میزان واردات خرما به فرانسه به صورت خام است و پنجاه درصد هم مربوط به فرآورده های خرمایی است. این کشور یکی از تامین کنندگان اصلی خرما برای سایر کشورهای اتحادیه اروپا به طریق صادرات مجدد است

صادرات خرما به فرانسه یکی از فرصت های بازرگانی در سالیان اخیر بوده است که نظر بسیاری از بازرگانان و تولیدکنندگان این حوزه را به خود جلب کرده است. کشور فرانسه با دارا بودن جمعیت 68 میلیونی در دل اروپا بازار بسیار مناسبی برای انواع مواد غذایی است و سالانه مقادیر زیادی مواد غذایی به این کشور وارد و تولیدات این کشور به دیگر نقاط جهان صادر می شود. در سالیان اخیر و با سیل مهاجرت کشورهای عربی و آفریقایی به این کشور و افزایش تعداد مسلمانان در این کشور، مصرف خرما نیز در این کشور رو به گسترش است و سالانه مقادیر زیادی انواع خرمای خشک و مرطوب به این کشور اروپایی صادر می شود.

بیشترین میزان صادرات خرما به فرانسه از سوی کشورمان ایران به دو رقم اصلی خرمای پیارم و خرمای مضافتی تعلق دارد.

بریتانیا دومین بازار خرما را در اتحادیه اروپا دارد و مقادیر زیادی خرمای خام مصرف می کنند. سوپرمارکت های زنجیره ای در بریتانیا بیشترین سهم را در توزیع خرما دارند. مردم بریتانیا غالبا متقاضی کیفیت بالا و قیمت بالا هستند که البته این موضوع را بسیاری از وارد کنندگان رد می کنند. به دلیل توزیع توسط سوپرمارکت های زنجیره ای فروش در این کشور به سرعت در حال افزایش است.

ایتالیا به همراه آلمان سومین بازار خرما در اتحادیه اروپا را دارند. واردات خرما از حدود 5000 تن در اوایل 1990 به بیش از 6000 تن در سالهای اخیر افزایش یافته است.

مصرف خرما در آلمان با توجه به بالا بودن قدرت خرید شان روز به روز در حال افزایش است همچنین این محصول با توجه به ویژگی های غذایی سالمی که دارد در میان مردم آلمان طرفداران بیشتری پیدا کرده است.

آنها از این محصول به عنوان جایگزینی برای سایر تنقلات استفاده می کنند. فروش خرما به صورت خام به طور معمول سهم کمی از بازار را به خود اختصاص داده است ولیکن اخیرا تقاضای خریداران آلمانی به خرمای خام و ارگانیک رو به افزایش است و به طور فزاینده ای در فروشگاه های زنجیره ای عرضه می شود

اسپانیا با واردات 5300 تن در سال 2000 پنجمین بازار خرما در اروپا را دارد. با این حال اسپانیا به عنوان کشوری که نرخ وارداتش در میزان بالایی قرار دارد مطرح است.
غالبا مصرف خرمای خشک در میان مردم اسپانیا مرسوم است اما خریداران از تنوع محصولات استقبال می کنند.